Nieuws

VACATURE: Beheerder Ondernemingen

Ben jij een geboren relatiebouwer en onderhandelaar? Ben je gebeten door de wereld van verzekeringen? En van commerciële targets krijg je geen slappe knieën? Dan ben jij dé ideale m/v om ons team te versterken als: Beheerder Ondernemingen

Ontdek Nelissen Verzekeringen!

Leer de wereld van Nelissen Verzekeringen kennen in dit filmpje. We leggen uit hoe we een dossier aanpakken en nemen je zelfs mee op klantenbezoek. Veel kijkplezier!

SOCIALE VOORDELEN RIZIV: Nieuwe aanvraagprocedure: eenvoudig en digitaal!

Als geconventioneerd zorgverlener heb je jaarlijks recht op een RIZIV-toelage. Om deze te bekomen moest er ieder jaar een omslachtige papieren procedure gevolgd worden. Dit behoort voortaan tot het verleden. Het RIZIV heeft de procedure vanaf dit jaar gedigitaliseerd. De timing van aanvraag en betaling zullen in de toekomst voor iedereen gelijk lopen. Dit zal alles een stuk gemakkelijker maken!

Fiscaalvriendelijk sparen voor uw pensioen

Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) U bent zelfstandige? Dan hoeven we u niet te vertellen dat uw wettelijke pensioenpot geen vetpot is: gemiddeld 840 euro, een kwart van de zelfstandigen krijgt minder dan 500 euro. Gelukkig is er het VAPZ - met deze spaarformule wint u twee maal: u bouwt aan een mooi appeltje voor de dorst, én geniet van een flinke fiscale korting. Bovendien kan u flexibel sparen naargelang uw inkomen. Kortom, het ideale pensioensparen op maat van zelfstandigen.