Wees niet naïef: ook uw bedrijf is niet immuun voor cyberincidenten.

Vol verwachtingen en plannen start je aan het nieuwe jaar, en na 2 weken kan je alles in de vuilbak gooien. Want nu al is het glashelder dat Picanol een zware prijs zal betalen:

  • De volledige wereldwijde bedrijfscontinuïteit is bestopt
  • Meer dan 1.600 werknemers zijn direct getroffen door technische werkloosheid. Ongetwijfeld zullen er werknemers -gedwongen door de omstandigheden- rondkijken naar een andere job. En vaak zijn dat de betere krachten…
  • De kosten voor herstel (interne ITers + externe specialisten) lopen gigantisch op.

En dan hebben we het nog niet gehad over naamschade, contractuele problemen met klanten (er wordt immers niet meer geleverd!) enz.

Wees niet naïef: ook uw bedrijf is niet immuun voor cyberincidenten.

Als expert in het verzekeren van bedrijfsrisico’s is Nelissen Verzekeringen al geruime tijd bezig met dit nieuwe type risico’s. Onze specialisten zijn ermee vertrouwd, kennen de verzekeringsmogelijkheden en sluiten hiervoor met gespecialiseerde nichespelers contracten af om bedrijven adequaat te beschermen tegen de impact van cyberincidenten.

Want geen enkel bedrijf ontsnapt de dans. Geen enkel IT-systeem is 100% veilig. Ook uw systemen en werknemers zijn niet onfeilbaar. Bovendien vereist strikte regelgeving (GDPR) een dermate snelle en juiste reactie (binnen de 72 uur) dat het simpelweg evident is om je te verzekeren van de nodige kennis ter zake en ondersteuning voor dit soort van criminaliteit.

We merken dat sinds midden 2019 steeds meer van onze bedrijfsklanten intekenen op een cyberverzekering op maat. Wij helpen en adviseren u ook graag in deze gevoelige en belangrijke materie.

Neem geen risico met je bedrijfscontinuïteit, en contacteer ons vandaag nog voor advies!

https://www.nelissenverzekeringen.be/nl/contact