VACATURE: Beheerder Ondernemingen

Goed verzekerd zijn, het is voor elke onderneming van levensbelang. Maar elk bedrijf is anders, en vraagt dus om een aanpak op maat. En dan zijn onze klanten bij jou aan het juiste adres. Je analyseert hun situatie, treedt op als persoonlijk adviseur en volgt de dossiers administratief op. Een topservice bieden én onze klantenportefeuille helpen uitbreiden: daar haal jij je jobvoldoening uit. Achter de schermen volg je van dichtbij de markttrends op en onderhandel je met maatschappijen.

Voor deze veelzijdige job zoeken we dan ook een veelzijdig medewerker. Een betrouwbaar dienstverlener? Check. Commerciële drive? Dubbel check. Uiteraard ben je ook een teamspeler: je kan terugvallen op je collega’s en zij kunnen ook rekenen op jou wanneer nodig. Op administratief vlak kan je vlot uit de voeten, de nodige kennis van verzekeringen heb je opgedaan via een hogere opleiding en minimum 5 jaar relevante ervaring.

 

In ruil voor jouw loyale inzet mag je rekenen op een mooi verloningspakket. We bieden je een dynamische werkomgeving, een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met interessante extralegale voordelen, ADV-dagen, flexibele werktijden en een bedrijfswagen met tankkaart. Je komt terecht in een tof team, met een fijne werksfeer.

 

Interesse in deze uitdagende job met tal van mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te groeien?

Reageer dan als de bliksem naar Ann Steegmans - ann.steegmans@nelissenverzekeringen.be


In de reportage over Nelissen Verzekeringen op Kanaal Z, kan je alvast kennismaken met ons kantoor, de collega's en hoe wij werken.