Nieuws

SOCIALE VOORDELEN RIZIV: Nieuwe aanvraagprocedure: eenvoudig en digitaal!

Als geconventioneerd zorgverlener heb je jaarlijks recht op een RIZIV-toelage. Om deze te bekomen moest er ieder jaar een omslachtige papieren procedure gevolgd worden. Dit behoort voortaan tot het verleden. Het RIZIV heeft de procedure vanaf dit jaar gedigitaliseerd. De timing van aanvraag en betaling zullen in de toekomst voor iedereen gelijk lopen. Dit zal alles een stuk gemakkelijker maken!

Fiscaalvriendelijk sparen voor uw pensioen

Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) U bent zelfstandige? Dan hoeven we u niet te vertellen dat uw wettelijke pensioenpot geen vetpot is: gemiddeld 840 euro, een kwart van de zelfstandigen krijgt minder dan 500 euro. Gelukkig is er het VAPZ - met deze spaarformule wint u twee maal: u bouwt aan een mooi appeltje voor de dorst, én geniet van een flinke fiscale korting. Bovendien kan u flexibel sparen naargelang uw inkomen. Kortom, het ideale pensioensparen op maat van zelfstandigen.

Uw gewaarborgde winst bij verlies

De verzekering ‘bedrijfsverlies na schadegeval’ Van éénmanszaak tot multinational: elke onderneming loopt het risico op het stilvallen van de activiteit door een brand, storm, een ontploffing of kortsluiting… Zo’n ramp kan u niet voorkomen, u indekken tegen de gevolgen ervan wél. Laat u bij Nelissen adviseren over de verzekering Bedrijfsverlies/Bedrijfsschade na schadegeval.

Een aanrijding? Zet jezelf niet klem!

Het verkeer is drukker dan ooit, een ongeval zit in een steeds kleiner hoekje. Of je nu ‘in fout’ bent of niet, het is van groot belang dat je het Europese aanrijdingsformulier met zorg invult. Zo bespaar je ons én jezelf heel wat tijd, onnodige kosten of gerechtelijke stappen.

Laat u geen hack zetten

De cyberverzekering Het is de nachtmerrie van elke bedrijfsleider: uw ICT-systemen worden gekraakt, uw gegevens liggen op straat en het is maar de vraag of de schade herstelbaar is. Ook uw imago en het consumentenvertrouwen krijgen een flinke deuk. Kortom, een cyberaanval kan u missen als kiespijn. Als het toch gebeurt, helpt een cyberverzekering het ergste leed te verzachten.

Wij zijn verhuisd!

Teneinde onze dienstverlening te verbeteren en een antwoord te bieden aan de groei binnen ons kantoor, zijn wij verhuisd naar een mooie locatie die ruimte zal bieden voor een mooi kantoor en vrijwel direct gelegen is aan de snelweg E313.