Nieuws

Uw gewaarborgde winst bij verlies

De verzekering ‘bedrijfsverlies na schadegeval’ Van éénmanszaak tot multinational: elke onderneming loopt het risico op het stilvallen van de activiteit door een brand, storm, een ontploffing of kortsluiting… Zo’n ramp kan u niet voorkomen, u indekken tegen de gevolgen ervan wél. Laat u bij Nelissen adviseren over de verzekering Bedrijfsverlies/Bedrijfsschade na schadegeval.

Een aanrijding? Zet jezelf niet klem!

Het verkeer is drukker dan ooit, een ongeval zit in een steeds kleiner hoekje. Of je nu ‘in fout’ bent of niet, het is van groot belang dat je het Europese aanrijdingsformulier met zorg invult. Zo bespaar je ons én jezelf heel wat tijd, onnodige kosten of gerechtelijke stappen.

Laat u geen hack zetten

De cyberverzekering Het is de nachtmerrie van elke bedrijfsleider: uw ICT-systemen worden gekraakt, uw gegevens liggen op straat en het is maar de vraag of de schade herstelbaar is. Ook uw imago en het consumentenvertrouwen krijgen een flinke deuk. Kortom, een cyberaanval kan u missen als kiespijn. Als het toch gebeurt, helpt een cyberverzekering het ergste leed te verzachten.

Wij zijn verhuisd!

Teneinde onze dienstverlening te verbeteren en een antwoord te bieden aan de groei binnen ons kantoor, zijn wij verhuisd naar een mooie locatie die ruimte zal bieden voor een mooi kantoor en vrijwel direct gelegen is aan de snelweg E313.