Over Nelissen Verzekeringen

Bij Nelissen Verzekeringen houden we van een persoonlijke band met de klant. Want pas als we dicht bij u staan, kunnen we doeltreffend inschatten welke verzekering op uw lijf geschreven is. Bovendien zijn we een onafhankelijk makelaarskantoor. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan één of enkele verzekeringsinstellingen maar dat we in alle vrijheid op de markt kunnen kiezen welke polis voor u het meest geschikt en het meest voordelig is. Dat bespaart u veel energie en veel geld.

Onze persoonlijke relatie gaat hand in hand met onze deskundigheid. Want we kunnen enkel maatwerk leveren als u ons vertrouwt en wij uw vertrouwen niet beschamen. Om een duurzame band met u op te bouwen, zijn we bereikbaar en beschikbaar op elk moment. Voor een verkennend gesprek of een waterdichte overeenkomst.

Bij Nelissen Verzekeringen verenigen we vier decennia traditie en vakmanschap met een moderne visie en een kleurrijke uitstraling. Flexibel en met de nodige flair. Op maat van u, uw gezin en/of uw bedrijf.

Op elk moment. Dichtbij.

Missie

Nelissen Verzekeringen is een onafhankelijk en toegankelijk makelaarskantoor dat zich richt tot ondernemingen (zelfstandigen, KMO‟s en grote bedrijven) én tot particulieren (individuen en gezinnen) in Vlaanderen.

Met een persoonlijke aanpak die leidt tot maatwerk, wensen we een duurzame relatie met onze klanten aan te gaan.


Jurgen Nelissen