Corporate Story

Omdat we weldra samen in zee gaan, delen we graag met u een stukje van onze geschiedenis. Zo komt u meteen ook te weten waarom we de voorbije veertig jaar zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste makelaarskantoren van Limburg.

De fundamenten

Onder impuls van onze oprichter Jean Nelissen ziet „Verzekeringen Nelissen‟ in 1970 het daglicht. Als (hoofdzakelijk) autoverzekeraar komt voor ons van bij het prille begin de veiligheid en de bescherming van onze klanten op de eerste plaats. Om dit streven kracht bij te zetten, maken we van het persoonlijk en warm contact met de klant ons handelsmerk.

Het cement en de bakstenen

De waarden en de werkwijze blijven doorheen de jaren onveranderd. Ook als ons aanbod aan verzekeringspolissen fors uitbreidt en een pak gevarieerder wordt. Niet alleen particulieren maar ook steeds meer zelfstandigen, KMO‟s en grote ondernemingen vinden ondertussen de weg naar Nelissen Verzekeringen. Wij moderniseren en verfijnen voortdurend onze communicatiekanalen, niet ter vervanging van onze persoonlijke service maar als een extra bewijs van onze beschikbaarheid en onze nabijheid.

Het dak

Als onafhankelijke makelaar verzamelen wij vandaag een vijftigtal verzekeringsmaatschappijen onder één dak. Daaruit maken we voor u de beste keuze. Want Nelissen Verzekeringen levert professioneel en betrouwbaar maatwerk en dit zowel voor ondernemingen als voor particulieren.

Een nieuwe thuis

Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, bouwen we in de loop van 2016 een nieuw kantoor. Een nieuwe thuis met dezelfde waarden. Dichtbij. En altijd klaar om u te ontvangen.